Xypex produktoversikt

Xypex produktspekter består av høykvalitetsprodukter som brukes til

vanntetting, rehabilitering & beskyttelse av betong

 

Produktspekteret varierer fra slemme produkter til reparasjon og tilsetning i ny betong.

Den primære og mest karakteristiske egenskapen ved Xypex er dens enestående evne til å generere en ikke-oppløselig krystallinsk formasjon dypt i porene og kapillærgangene i betongen.

 

Krystallinsk strukturdannelse forsegler betongen permanent mot inntrenging av vann og andre væsker fra hvilken som helst retning.

Produktbeskrivelse

 

Permanent vanntetting av betong

Xypex er et unikt miljøvennlig alkaliebasert produkt for vanntetting og beskyttelse av betong. Xypex Concentrate er det mest aktive kjemiske vanntettingsproduktet i Xypex-familien og er utarbeidet for påføring på herdede betongoverflater. Xypex Concentrate er et lys grått pulver som skal blandes med vann og påføres som slamming

Please reload

Xypex Patch`N Plug

Produktbeskrivelse

 

Xypex Patch'n Plug er en spesialdesignet for hurtig herding, krymper ikke, høy bindeevne, hydraulisk sement sammensatt for betong flikking/overlapping og reparasjon. Patch'n Plug stopper rennende vann i løpet av sekunder, og brukes til å tette sprekker, forskalingshull og andre defekter i betong. 

Please reload

Xypex Modified

Produktbeskrivelse

 

Xypex Modified forsterker Xypex Concentrate hvor to strøk er nødvendig og gir en hardere overflate. Xypex hindrer inntrengning av vann og andre væsker fra hvilken som helst retning ved å gi en katalytisk reaksjon som produserer en ikke-oppløselig krystallinsk dannelse i porene og kapillærgangene av betong og sementbaserte materialer.

Please reload

Xypex Admic C-500NF

Produktbeskrivelse

 

Xypex er en unik kjemisk behandling for vanntetting, beskyttelse og forsterking 
av betong. XYPEX ADMIX C-500NF tilsettes betongen ved blandingen.

Xypex Admix består av portland sement, særdeles finbehandlet silica sand og forskjellige aktive, kjemiske tilsetningsmidler. Denne blandingen reagerer med fuktigheten i nystøpt betong og med biproduktene som er etter sementhydreringen og det dannes krystaller som er uoppløselige inne i porene og kapillærgangene i betongstrukturen.

Please reload

Les mer